Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üres, alakítható, testreszabható (írható, matricázható) felületű fakocka, több méretben - 25 mm-es

Ár:
290 Ft
Készletinformáció ► 50 db raktáron

Díszítsd, alakítsd kedved szerint! Használhatod csoportalakításra, sorsolásra, vagy történetmesélős játékban a kocka oldalaira matricát ragasztva, véletlenszerű cselekmény létrehozására. Grafitceruzával is tudsz a felületére rajzolni - melyet később egyszerűen leradírozhatsz.

Válassz méretetquestion_mark :
Kosárba ►db

Ismertető:

Alakítsd a kockát az éppen aktuális anyagrészhez – ceruzával is rajzolhatsz rá, vagy válassz matricakészleteinkből - a kocka 25 mm-es, így a 12-20 mm közötti matricáinkat ráragasztva mutat a legjobban (az arányokat lásd a termékképek egyikén). Jelen oldal alján, termékcsomag–ajánlataink keretében kedvezményes áron vásárolhatod meg a kocka–matrica párosításokat!

Ha gyors átismétlést/gyakorlás a célod, használhatod egyszerűbb szempontokat feltüntetve (a csoport / feladat sorszámát ráírva, betűket megjelenítve, amelyekkel kezdődő szót kell mondaniuk a diákoknak dobás után) is, de összetetebb feladatoknak is remek kellékévé válhat – hiszen kisebb rajzokat a kockák oldalaira pingálva vagy azokra matricákat ragasztva elmélyültebb, az empátiát (az egyes szereplőkkel való azonosulást), önismeretet, érzelmi intelligenciát fejlesztő szempontokat is bevonhatunk.

Kapcsolódó termékeink

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!