Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üres dobókocka - díszíthető, felmatricázható, újraírható, lemosható - 16 mm-es, műanyag, kerek csúcsú, zöld (1 db)

Ár:
160 Ft
Készletinfó ► ► ► 22 db raktáron

Díszítsd, alakítsd kedved szerint! Használhatod csoportalakításra, sorsolásra, vagy történetmesélős játékban a kocka oldalaira matricát ragasztva, véletlenszerű cselekmény létrehozására. Alkoholos filctollal is lehet rá rajzolni - és alkoholbázisú folyadékkal  (pl. acetonnal, körömlakklemosóval) le is mosható.

Kosárba ►db

Bővebb termékleírás:

Alakítsd a kockát az éppen aktuális anyagrészhez – alkoholos filccel is rajzolhatsz rá, vagy válassz matricakészleteinkből - a kocka 16 mm-es, így a 8-15 mm-es matrciákat ráragasztva mutat a legjobban (az arányokat lásd a termékképek egyikén). Jelen oldal alján, termékcsomag–ajánlataink keretében kedvezményes áron vásárolhatod meg a kocka–matrica párosításokat!

Ha gyors átismétlést/gyakorlás a célod, használhatod egyszerűbb szempontokat feltüntetve (a csoport / feladat sorszámát ráírva, betűket megjelenítve, amelyekkel kezdődő szót kell mondaniuk a diákoknak dobás után) is, de összetetebb feladatoknak is remek kellékévé válhat – hiszen kisebb rajzokat a kockák oldalaira pingálva vagy azokra matricákat ragasztva elmélyültebb, az empátiát (az egyes szereplőkkel való azonosulást), önismeretet, érzelmi intelligenciát fejlesztő szempontokat is bevonhatunk.

 További ötletekért, inspirációért nézd meg a történetmesélésről készített videónkat:

Kapcsolódó termékeink

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!