Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Miért minket válassz?

 • Hiánypótló, hozzáértők alkotta webáruház, amely ízig-vérig a tanárkollégáknak készült! Bízd rá magad a fejlécben található kategóriaválasztóra, hiszen azt a tanítás felől közelítve alkottuk meg hiszen mi magunk is tanárok vagyunk, így tudunk egy pedagógus fejével gondolkodni. Termékeink között pofonegyszerűen, a főoldali termékajánlón kívül a tanított tárgyadból vagy a tevékenység jellegéből (pl. projektoros vetítés; dolgozatjavítás) kiindulva válogathatsz.
   
 • Feladatötletekkel is szolgálunk: A Tanárboltban megéri elidőzni az egyes termékek, illetve termékkategóriák  leírásánál – semmitmondó, lélektelen szövegek helyett  tippeket adunk ahhoz, hogyan lehetne az adott eszközt önmagában vagy az egyes tantárgyak, anyagrészek tanítása során, vagy épp a tanórán kívüli tevékenységek kapcsán. Böngéssz az érzékletes termékleírások, a felhasználási lehetőségeket sugalló termékképek, vagy a termékek oldalain található bemutatóvideóink között!
   
 • Igényesség: áruházunkban aligha fogsz helyesírási vagy nyelvhelyességi hibákkal találkozni - szöveges tartalmaink hozzáértést, letisztultságot sugároznak. Nem sajnáljuk a fáradságot arra, hogy amit kiadunk a kezünk közül, az elnyerje az igényes vásárlóink, köztük a Te tetszésed. Nincs ugyanis az a reklámfogás, ami annyit érne, mint a hitelesség és az abból fakadó vásárlói elégedettség, így áruházunk híre szájról szájra terjed a tanárok között – örülünk, hogy hozzád is eljutott.
   
 • Kedvező ár: Termékeinket többnyire közvetlenül a gyártótól, vagy minimális közvetítői láncolatot beiktatva szerezzük be, így nálunk kedvező, tanári pénztárcához mért áron szerezhetsz be olyan termékeket, amelyeknek valóban hasznát fogod venni tanári munkád során. 
   
 • Praktikus szállítási és fizetési módok: a rendelésedet kérheted az ország számtalan helyén található FoxPost csomagautomatákba, valamint futárszolgálat is a rendelkezésedre áll a kézbesításhez. Áruházunkban a banki utalás mellett biztonságosan is fizethetsz bankkártyáddal a Barion rendszerét használva. Vásárlásod végén, a pénztároldalon lépésről lépésre választhatod ki a számodra megfelelő szállításiés fizetésimódot, mely során részletes, kimerítő tájékoztatást olvashatsz az azok kapcsán felmerülő kérdéseid kapcsán. Rendelésedről továbbá környezetbarát módon, elektronikusan, a szamlazz.hu rendszere segítségével állítunk ki a papíralapúéval megegyező, a hatályos számviteli törvénynek mindenben megfelelő számlát és küldjük el neked e-mailben, amelyet így jóval egyszerűbb kezelni Neked és nekünk egyaránt.
   
 • Vevőbarát ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre e-mailben vagy telefonon. A kérdéseidet megválaszolni, az igényeidet kiszolgálni, az esetlegesen felmerülő problémákat pedig megoldani igyekszünk. Jelen vagyunk a közösségi médiában is: Facebookon, YouTube-on és Instagramon is követhetsz minket.

  Három évvel megalakulásunk (és ezek szerint jogkövető járulékfizetésünk) után, 2021 novemberétől az adóhatóságnál Tanárbolt Bt. minősítése „Megbízható adózó” – az erről szóló, a NAV-tól kapott értesítést közszemlére tesszük, ► ide kattintva tekintheted meg – mindezt érdemes új lapfülön vagy ablakban megnyitni (számítógépen jobb egérgombbal rákattintva > Megnyitás új lapon/ablakban; vagy a Ctrl billentyűt lenyomva a bal gombbal eme szövegre kattintani; esetleg az egér görgőjét függőlegesen lenyomva kattintani; mobilon a szövegre hosszan rábökni > Megnyitás új lapon / ablakban), hogy ne vesszék el a jelenlegi munkamenet).

  Bővebben itt olvashatsz az áruházunkban elérhető szállítási és fizetési módokról.
  Elérhetőségeinket itt találod.

  Legyen szép napod, kellemes böngészést kívánunk áruházunkban! 
  A Tanárbolt.hu csapata