Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Töltsd az USB-C-s telefonod micro-USB kábellel! – Csatlakozófej átalakító adapter micro-USB bemenet type-C kimenet – Charge cable plug converter micro-USB female type-C male – fehér

Adapter a mobiltöltő kábelének csatlakozófeje átalakításához (iPhone-hoz is!) – micro-USB bemenet, type-C kimenet, fehér

Ár:
450 Ft
Készletinformáció ► 29 db raktáron

Ezzel a töltőfej-átalakítóval a C-típusú, újabb csatlakozóval (type-C) bíró mobilod (tableted) is tudod a régebbi, micro-usb végű androidos kábelekkel tölteni – egyszerűen rá kell húznod azt a „másik” csatlakozóvégre egyfajta sapkaként és lemerüléshez közeli állapot esetén máris vésztöltheted a telefonod akkumulátorát. 

Válassz változatot:
Kosárba ►db

Ismertető:

Ha Te vagy az, aki a környezetében élőket zargatva rendszeresen mobiltöltőket kunyerál ritkább típusú csatlakozójú telefonjához, mert a sajátját folyton az ágy mellett, otthon, a tanáriban, az iskolában stb. hagyja, akkor a digitális oktatás tanteremben és tantermen kívüli mezején folytatott hősies küzdelemben (is) hű társad lehet ez átalakító adapter, amellyel a családtagjaidtól, diákjaidtól, barátaidtól elcsaklizott vagy egyszerűen csak az „eggyel ezelőtti” okoseszközöd töltőjével tudod, azt átalakítva tudod a C-típusú bemenetű mobilodat (tabletedet) megmenteni a lemerüléstől szükség; vészhelyzet esetén.

Természetesen videóra is vettük mindezt az irodában, hogy ne maradjanak kétségeid afelől, milyen hasznos is az egyszeri C-típusú telefon tulajdonosának ez a töltőfejátalakító:


Kulcskarikára akasztható változatban is kapható (a mindenüket elhagyó visszaesők részére), az egyes termékváltozatok (az egyes színek, csatlakozótípusok és karabíner megléte szerint) között a termékképek mellett (asztali gépen) vagy alatt (mobilböngészőben) található választólista segítségével tudsz váltani.

Az adapter az adatátvitelt is lehetőve teszi, így fájlokat is másolhatsz; mozgathatsz a digitális oktatás során okoseszközöd és a számítógép (vagy laptop) között; ez persze csak akkor működik, ha az adott kábel, amelyre az átalakítot ráhúztad, „amúgy is” elég feszültséget biztosít ehhez (bizonyos, régebbi vagy a telfonoknál alacsonyabb „hőfokú” készülékhez gyártott kábelek nem adnak le elég voltot ahhoz, hogy lehetővé tegyék a fáljok; adatok átvitelét – ám ez ekkor nem az adapterünk „hibája”, és tölteni akkor is lehet velük a telefonakksit).

Ha már adathordozás: olyan pendrive-ot is vásárolhatsz webáruházunkban, amelynek eleve, gyárilag két vége van, így azok egyik fele egyből beledugható a telefonodba (legyen az androidos vagy iPhone) – ha ilyen, okostelefonhoz is csatlakoztatható pendrive-ot szeretnél beszerezni, kattints ide (vagy használd a lap tetején lévő keresőmezőt).

FIGYELEM! Az adapter iPhone–hoz vagy micro USB-csatlakozóval bíró androidos készülékekhez nem alkalmas. A C-típusú USB csatlakozót (tehát amilyenné jelen termék átalakítja a micro USB-csatlakozást) szabályos, szimmetrikus keresztmetszetéről lehet őket megismerni – 2017-től kezdve egyre több készüléket gyártanak ezzel a bemenettel. Aranyszabályként elmondható, hogy a micro USB csatlakozónál töltés esetén nem mindegy, melyik felével dugjuk bele a telefonba a töltőt, hisz annak feje csak az egyik állásában csusszan bele a csatlakozóba – míg a C-típusú szimmetrikus keresztmetszetű, lekerekített téglalap (és nem trapéz, mint a micro USB) formájú csatlakozó, így C-típus esetén mindkét felével be lehet dugni a töltőt.

…Ha inkább analóg eszközökre vágynál, íme játékos feladatötleteink pedagógusoknak és szülőknek:

Történetmeséléshez (storytelling) mint a tanítás módszertanához itt találsz alapanyagot.

Kincskeresés, szabadulószoba, titkosírás, feladványok…. – ezekhez jobbnál jobbnál ötleinket osztjuk meg veled ide kattintva.

Kockák minden mennyiségben – itt mindet megtalálod, legyen az (Gombóc Artúr után szabadon) szögletes vagy gömbölyű, kicsi vagy nagy, üres vagy feliratozott, számozott vagy képeket szerepeltető. 

Paraméterek

A csatlakozó(k) típusa(i)question_mark micro USB (anya) >> C–típusú USB (apa)

Kapcsolódó termékeink

Vásárlói vélemények ►

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!
| 5 / 5 csillag!
2020. 11. 13.
Nagyon jó, hasznos ez az átalakító. Van az autókban, a ridikülömben és a túrázó csomagban is 1-1 db, hogy ha csak régi csatlakozójú kábel van nálunk az "új" huawei telefonokhoz, tudjuk tölteni, használni őket.

[tanarbolt.hu megjegyzése: Kedves Vásárlónk! Köszönjük szépen pozitív visszajelzését!]