Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

UV-tintás toll lámpával - „láthatatlan” titkosíráshoz, feladatötlet-adó videóval!

Ár:
990 Ft
Készletinfó ► ► ► 28 db raktáron

Kincskeresős, szabadulószoba-jellegű játékokhoz, feladatokhoz ajánljuk. Ki-be kapcsolható lámpával, mely a toll oldalán található. További ötletekért nézd meg alábbi bemutatóvideónkat, vagy görgess lejjebb az oldalon!   smiley

Kosárba ►db

Bővebb termékleírás:

Habár a toll oldalán található lámpa is elegendő fényerőt biztosít, az UV-fényű zseblámpával is felfedhető a titkosírás. A toll remekül kombinálható a szabadulószoba-kategóriánk többi termékével is: a számzáras lakatokkal, a színes pálcikákkal és a LED-diódákkal.

Egyes darabok a tollhegyen lévő, arra gyárilag ráolvasztott, azt a kiszáradás ellen óvó kis viaszszerű műanyag sapkával érkeznek; használatbavétel előtt értelemszerűen ezt el kell távolítanod (ezután még néhány vonással meg kell járatni a papíron a tollhegyet, hogy a tinta irányba tegye magát, de onantól fogva már folyamatosan fog írni). A toll lámpája 3 db AG3 (L1130) gombelemmel működik (elemmel szállítjuk) - tartalékelemet erre a linkre kattintva, vagy jelen oldalon lejjebb görgetve, a 'Kapcsolódó termékek' fül alatt tudsz a tollhoz beszerezni.

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!