Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Tízoldalú kocka, tizedestörtekkel számozva (0.0 – 0.1 – ... – 0.8 – 0.9) – törtszámítás, műveletek, számolás gyakorlásához, csapatépítéshez, feladatötletekkel! – fekete

Ár:
280 Ft
Készletinfó ► ► ► Válassz másikat (épp kifogytunk)

Jelen tízoldalú, tizedestörtekkel számozott kockáinkat az oktatásban, játékos feladatok során a számolás; a törtszámítás és a kapcsolódó műveletek megismerésekor („magyarul” és idegen nyelvi órkon, a számoláshoz kapcsolódó drilleknél egyaránt) használhatod, míg felsőbb évfolyamokon a valószínűség– és a törtszámítás, illetve a térgeometriai anyagrész vagy kombinatorika tanításakor vethetők be, de a történetmesélés (storytelling) világát is gazdagíthatják. Vidám, élénk színváltozataink közül válogathatsz.

► Itt tudsz színt választani: fekete

Bővebb termékleírás:

A tízoldalú kockák a tizedestörteket szerepeltetőeken kívül többféle változatban is kaphatóak: A százas számkörben kalandozva az egyesével, 0–9-ig vagy 1–10-ig számozott változatot ajánljuk, ezenfelül kerek tízesekkel (00 – 90) és ezresekkel (0000–tól 9000–ig) feliratozott kialakításúak közül is választhatsz.

Ha tíznél több, vagy épp kevesebb szempontot (kulcsszót, interjúalanyt, sort vagy oszlopot) szeretnél az óratervedbe beépíteni, ezen két linken is várunk módszertani ötleteinkkel: 1) Lapszámozott, sokoldalú (4 – 60 lapszámú) kockák tanórai játékos feladatokhoz 2) Üres, alakítható, testreszabható felülető fa- vagy műanyag kockák történetmeséléshez, az érzelmi intelligencia, empátia fejlesztéséhez.

Remek táptalaja lehet az óravázlatoknak, a játékos feladatok megtervezésének a Pitagorasz–táblázat – kiváló szemléltető eszköz a 6 – 10 éves korosztály számára a szorzatok, szorzótábla és a kapcsolódó alapműveletek összefüggéseinek, dinamikájának felfedeztetésére, amelyek későbbi életkorban a komplexebb matematikai műveletek, absztrakciók alapjául fognak szolgálni. A kocka* deltoidlapokból áll, amelyből egyik (pontosabban kettő, de csak a „fenti látszik”) dobás után a talajjal párhuzamosan állapodik meg, így mindig egyértelmű, „hanyast mutat” – erről a fenti termékképeket és a lenti bemutatóvideót nézve is meggyőződhetsz.

*matekos tanárkollégáknak: igen, tudjuk mi, hogy ezek nem is kockák, hisz nem hat egybevágó lappal, nyolc csúccsal és tizenkét egyenlő hosszú éllel rendelkezik… a köznyelvi megfogalmazás nem mindig egzakt – ugye, azért nincs harag?

Kocka-, illetve térbeli alakzat-kínálatunk egészét pedig ötletadó, játékos feladatokat bemutató YouTube-csatornánk félórás videójából ismerheted meg - egy lyukasóra épp elég hozzá... smiley idő hiányában a videó tetején futó tartalomjegyzékre is támaszkodhatsz:

 

Kapcsolódó termékeink

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!

Videó(k) a termékről ►