Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató
Az Ön által megadott adatokat a Tanárbolt Bt. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében szükséges, például a rendelés futárszolgálattal történő házhozszállítása esetében - azonban ennek során az alvállalkozó Tanárbolt Bt.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve azt harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a Tanárbolt Bt. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.tanarbolt.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további tulajdonjogunkat fenntartjuk.

Amennyiben a webáruházunkba regisztrálja magát, azzal elismeri, hogy megismerte adatvédelmi nyilatkozatunkat és egyetért az abban foglaltakkal.