Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Üres puzzle kincskereséshez, térképhez, rejtvényekhez - ceruzával (újra)írható, 31 mm - igen szoros

Ár:
50 Ft
Elérhetőség: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 2

(A feltüntetett ár egy szem puzzle-ra vonatkozik - tetszőleges mennyiségű rendelhető belőle.) Készítsd el az aktuális tananyagrészhez illő rejtvényt! Ceruzával és radírral akárhányszor újrafelhasználható puzzle – bármennyit egymásba tudsz illeszteni (nincsen egyenes pereme, az egyes darabok minden oldaléle „fogazott”). Remek alapanyag rejtvények, kirakósok vagy kincsestérkép készítéséhez, hisz ceruzával írható és később leradírozható felületű. Az élményt még tovább fokozhatod, ha felületére a sima íróeszközzel felvitt üres térkép tereptárgyain felül a nálunk kapható UV-tintás filctollal rajzolod rá a „kincs” helyét. A puzzledarabok remekül kombinálhatóak a szabadulószoba-kategóriánk többi termékével is: a számzáras lakatokkal, a színes pálcikákkal és a LED-diódákkal.

► Itt választhatsz változatot:
Menny.:szem

Leírás

Ez az igen szoros, 31 mm-es (a három méretből a legnagyobb) termékváltozat oldala – ezen változat élei roppant erősen illeszkednek egymáshoz, már az összerakásuk is erőkifejtést igényel, így az elkészült kirakós-tábl roppant stabilan tart; pingpongütőnek is lehetne használni azt. Ekképpen olyan feladatokhoz ajánljuk, ahol a kirakós összerakása egyirányú, azaz minél kevésbé kell a munkafolyamat során vagy végeztével azt megbontani – még az óvatos szétszedés közben is némi veszteséget, repedést fog szenvedni a faanyag. A jó hír mindemellett, hogy a puzzle-król ilyenkor is csak kisebb darabok szoktak lepattogzani, amelyek nem akadályozzák érdemben a későbbi újrafelhasználást – de érdemes néhány szemmel többet rendelnünk, mint amennyit a feladathoz szükséges nettó darabszám.

20, illetve 50 szem vásárlásától némi engedményt tudunk adni az árból (a kosárban automatikusan frissül az ár, ha legalább annyi darab puzzle-t teszel bele).

Anyaga: fa. Az árajánlat egy darab kirakósra vonatkozik - érdemes több osztóval rendelkező, ill. négyzetszámnyi mennyiséget (pl. 9; 12; 16; 24; 25; 30 db) rendelni belőle, iletve plusz egy darabot mintának, ha egy képet szeretnénk szétszabdalni (utóbbiról hamarosan képekkel illusztrálva adunk útmutatót).


Az alábbi bemutatóvideóból működés közben ismerheted meg a kirakós nyújtotta játéklehetőségeket:

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!