Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Matricakészlet – Magyarország és szomszédai – Közép-Kelet Európa – Hungary and its neighbour countries

Országok körvonalai alakú matricák az állam zászlójának színeiben, 50 db-os

Ár:
1.590 Ft
Készletinformáció ► 15 csomag raktáron

Kultúrföldrajz, idegen nyelv tanítása során (is) használható matricakészlet, benne 50 db öntapadós, lehántható, az adott állam sziluettjét megidéző egyedi darabbal. A legsűrűbben Európa országai szerepelnek benne – pl. hazánk, Magyarország és (Horvátországot kivéve) összes szomszédja is, emellett a tágabban vett közép-kelet-európai régió, illetve a balti terület és Skandinávia szinte összes országa is megtalálható a készletben.

Kosárba ►csomag

Ismertető:

Az egyes államokat jelképező matricák, ahogy az a termékképeken is látszik, nem méretarányosak, így a szomszédos országokat csak hozzávetőlegesen, és nem „légmentesen záródva” lehet összeilleszteni – azonban a matricakészlet meszemenősen alkalmas egy hozzávetőleges térkép megalkotására. A trikolórok színei élenkek, vidámak.

A csomagban szereplő államok részletes listája:

Európai, közel-keleti vagy kaukázusi országok: Magyarország, Ausztria, Szlovénia, Szerbia, Románia, Ukrajna (a Krím-félsziget nélkül), Szlovákia, Cseh Köztársaság, Lengyelország, Belarusz, Moldova, Bulgária, Törökország, Azerbajdzsán (de jure itt szerepel Hegyi-Karabah is), Örményország, Oroszország (Kalinyingdrád enklávéja és a Krím nélkül), Litvánia, Lettország, Észtország, Finnország, Svédország, Norvégia, Izland, Dánia, Németország, Svájc, Hollandia, Belgium, Franciaország, Egyesült Királyság (Észak-Íroszággal), Írország (a narancsárga helyett piros színt kapott a matrica „trikolórja”, Spanyolország, Portugália, Olaszország, Görögország, Izrael. (36 db)

Ázisai országok: Kazahsztán, India, Kínai Népköztársaság, Japán (4 db).

Az amerikai kontinens államai: Kanada, Egyesült Államok, Mexikó, Kolumbia, Peru, Brazília, Argentína (7 db).

…továbbá a „kettő az egyben” Ausztrália, illetve maga Dél-Amerika és Afrika (utóbbi kettő természetesen nem ország, hanem kontinens – ezekben az őket alkotó országok lobogóira ismerhetünk).
További termékeinket földrajz tanításához itt találod.
Idegennyelvi órákra innen meríthetsz ötleteket.
A történetmeséléshez (storytelling) mint a tanítás módszertanához itt találsz alapanyagot.
Kockák minden mennyiségben – itt mindet megtalálod, legyen az (Gombóc Artúr után szabadon) szögletes vagy gömbölyű, kicsi vagy nagy, üres vagy feliratozott…
Kincskeresés, szabadulószoba, titkosírás, feladványok…. – ezekhez jobbnál jobb ötletekkel szolgálunk, ha ide kattintasz.
 

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!

Videó(k) a termékről ►