Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vezeték nélküli, elemes minibillentyűzet egérpaddal – gépelj a közvetlenül telefonodba vagy irányítsd távolról a PC-t, laptopot!

Ár:
5.990 Ft
Készletinformáció ► Válassz másikat (épp kifogytunk)

Távolról is irányíthatod az otthoni vagy a tantermi gépet magyarázat, prezentáció, bemutatók (ppt, Prezi stb.), videókészítés közben! Használd a billentyűket gépelésre vagy azok kombinációját az ablakok közti váltásra. A billenytűzethez egérpad is tartozik, amellyel azonnal a képernyő bármely pontjára bökhetsz.

Válassz változatot (akkus vagy elemes, lézeres legyen-e):

Ismertető:

A tananyagkészítés és annak bemutatása (digitális oktatás, bemutatóvideók) során jól jöhet, ha esetenként fizikailag eltávolodhatunk az asztali géptől – például azért, hogy a diákok elől ne takarjuk a kilátást, legyünk akár otthon vagy a tanteremben.

Ezen billentyűzet belsejében egy USB-végű vevőegység (stick) rejtőzik – ezt kell bedugni annak a gépnek a csatlakozójába, amely felett át szeretnéd venni az irányítást, és már szabadabban is mozoghatsz „távoktatás” közben.

Ráadásul a billentyűzet USB- s jelvevő csatlakozóját „kicsi”, androidos telefonba való micro-USB vagy C-típusú bemenetté lehet alakítani a nálunk kapható USB-átalakító adapterrel – így akár a mobilodba vagy a tabletedbe (azaz csak „kicsi” USB-csatlakozóval bíró készülékedbe) is tudsz a billentyűzettel írni-pötyögni.

Minderről (a billentyűzetet általánosan megismertetve és azon belül az előbb említett adapter segítségével a telefonhoz való csatolásra is kitérve) egy bemutatóvideót is készítettünk:

(A videó lejátszása annak a mobilhoz csatlakoztatást lehetővé tevő részhez van beállítva)

A billentyűzettel az ékezetes karakterek, betűk (á, ő, ű stb.) is beírhatóak – ehhez a Windows-nak persze magyar nyelvi beviteli módban kell lennie (a képernyő jobb alsó sarkán, a tálcán kell egy ezt jelző HUN vagy HU feliratnak virítania; alapesetben tehát ehhez nem kell semmit átállítani).

Ez a változat két darab AAA (mikro-) elemmel működik, amelyeket mellékelünk a rendeléshez.

Ha a digitális oktatás közben „analóg”, kütyümentes játékos feladatok után vágyakoznál, az alábbiakat ajánljuk figyelmedbe:

- A történetmeséléshez (storytelling) mint a tanítás módszertanához itt találsz alapanyagot.

- Kincskeresés, szabadulószoba, titkosírás, feladványok…. – ezekhez jobbnál jobbnál ötleinket osztjuk meg veled ide kattintva.

- Kockák minden mennyiségben – itt mindet megtalálod, legyen az (Gombóc Artúr után szabadon) szögletes vagy gömbölyű, kicsi vagy nagy, üres vagy feliratozott, számozott vagy különböző képeket, ábrákat, ikonokat szerepeltető is.

Kapcsolódó termékeink

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!

Videó(k) a termékről ►