Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kétvégű pendrive – telefonba is! Micro USB vagy USB–C csatlakozóval, több változatban – 64 GB, kék, micro USB

Ár:
8.990 Ft
Készletinfó ► ► ► 1 db raktáron

Ezzel a 64 GB kapacitású, kék színű pendrive–val könnyedén vihetsz át fájlokat a telefonodról az iskolai vagy az otthoni számítógépre, és viszont – mivel a termék a hagyományos, számítógépbe való USB csatlakozás mellett micro USB–véggel is bír. Ha nem vagy biztos, milyen csatlakozója is van a Te mobileszközödnek, lejjebb görgetve, a 'Leírás' alatt tudunk segítséggel szolgálni – nálunk, a Tanárboltban az összes csatlakozójú (androidos, ezen belül micro-usb vagy type-C, illetve iPhone) telefonhoz találsz többvégű pendrive–ot.

Válassz színt, tárolókapacitást és csatlakozótípustquestion_mark :
Kosárba ►db

Bővebb termékleírás:

Az óra tervezésének manapság a digitális, IKT-eszközök használata is velejárója, amelybe a számítógépek kezelése mellett immár az okostelefonok, azok tanításba való integrációja is beletartozik. Ha a tanítás; a pedagógusi hivatás mindennapjai során gyakran találsz olyan képeket / videókat, vagy akár PDF–, Word–jellegű dokumentumokat a telefonodon böngészve, amelyeket a telefonodra mentenél le ugyan, de utána a tanórán, számítógépen, projektoron is megjelenítenél, ám eddig körülményes volt azok mozgatása, akkor nagy hasznát fogod venni ennek a pendrive–nak.

A telefonról vagy a telefonra történő fájlátvitelhez (tehát az természetesen mindkét irányban; így a PC és mobileszköz; illetve a mobileszköz és PC közt is működik az adatátvitel) csatlakoztasd a pendrive kisebbik csatlakozóját a telefon (vagy épp tablet) töltőnyílásába, és az Android rendszer máris felismeri a külső adathordozót (ezt a felső állapotsávban felbukkanó USB-ikon is jelzi – emellett persze az Android fájlmenedzselő alkalmazásában is feltűnik a pendrive mint szerkeszthető tartalmú meghajtó), és szabad hozzáférést biztosít számodra a fájlok mozgatásához. Mindezzel időt takaríthatsz meg, és akár még egy kávéra is jut időd az iskola tanárijában, a következő órád előtt...

Prezentációk, bemutatók előtt is életmentő lehet ez a pendrive, hisz sokszor megesik, hogy valamiért nem elérhető vagy nem találjuk a két eszköz; a telefon vagy a számítógép egyikén a szükséges fájlt (képet, videót, ppt-t) – ekkor igazán jól jön, ha gyorsan át tudjuk hidalni a problémát a gyors adatmozgatással. Ezenfelül azzal is gyakran szembesülhetünk az iskolában, hogy a diákok, digitális benszülött lévén a kiselőadást, projektmunkát stb. csak a telefonjukon hozták magukkal az iskolába, és mindezt persze csak becsöngetés előtt szívesek közölni... szerencsére ilyenkor is megmenthetjük a helyzetet ezzel az pendrive–val.

FONTOS! Rendelés előtt ellenőrizd, hogy a telefonod rendelkezik–e OTG (On the Go) funkcióval, valamint a töltő csatlakozója micro–USB (és nem C–típusú USB, vagy iPhone) kialakítású–e! Jelenleg a legtöbb androidos telefon ezen tulajdonságokkal (OTG–képes, micro–USB csatlakozós) bír, így valószínűsíthető, hogy a Te telefonoddal is működni fog a fájlátvitel; azonban ezt ellenőrizd le a rendelés előtt – írd be a keresőbe a telefonod gyártmányát, típusát, majd a „specifikáció” vagy „specification(s)” szöveget, és keresd (akár a Ctrl + F billentyűket együtt lenyomva, az automatikus keresőt használva) a „micro–USB” tulajdonságot a leírásban.

Az utóbbi években már alapkövetelmény androidos telefonoknál az OTG funkció, így a gyakorlatban az okozhat problémát, ha a telefonod C–típusú USB–csatlakozóval rendelkezik – 2017–től mind több telefont és tabletet szerelnek fel szimmetrikus (értsd: „nem lehet rossz végével bedugni a töltőt”), lekerekített USB–C csatlakozóval. Tehát a micro USB–csatlakozó az, amelyiknél nem mindegy, melyik felével lefele, ill. felfele dugjuk rá a töltőkábelt – míg a C–típusú USB esetén mindkét felével belecsusszan. Ha utóbbi típusú USB–csatlakozód van, akkor a C–típusú csatlakozós pendrive–unkat ajánljuk a fenti, termékképek melletti lenyitható választólistából. És, ha továbbra is kétely gyötörne, keress minket az oldal fej- vagy láblécében is megtalálható elérhetőségeink egyikén, és segítünk kideríteni, milyen pendrive való neked :)

A pendrive adatátviteli sebessége az USB 2.0 osztálynak megfelően  olvasás: kb. 30 Mbit/sec; írás: kb. 15 Mbit/sec (lásd a termékképek egyikén is).

Termékbemutató videónkon pedig részleteiben is megnézheted, hogyan csatlakoztathatod a pendrive–ot a mobileszközödhöz:

A Tanárbolt Webáruház név alatt futó YouTube-csatornánkon megtalálod további oktatási témájú, feladatötletekkel teli kisfilmjeinket - iratkozz fel rá, hogy könnyebben megtalálhassátok egymást a fentihez hasonló videóinkkal. A csatornán az értesíteket (a kis harangikon jelképezi) is bejelölve azonnal tudatjuk veled, amint elkészítettük és feltöltöttük legújabb termékbemutató; ötletadó videó(i)nkat!

Az USB-csatlakozók típusairól a Wikipédia USB-szócikkében is olvashatsz, de kissé lejjebb is igyekszünk tovább árnyalni a képet – a 'Csatlakozók típusai' felirat melletti kérdőjelre bökve segítünk eligazodni azok világában.

Paraméterek

A csatlakozó(k) típusa(i)question_mark micro USB (apa) < és > USB 2.0 (apa)

Kapcsolódó termékeink

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!