Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Háromvégű pendrive – telefonba is! USB–C ÉS Micro USB csatlakozóval, több változatban – 256 GB, ezüst, USB 3.0

Ár:
21.990 Ft
Készletinformáció ► 1 db raktáron

Ezzel a 256 GB tárolókapacitású, ezüst színű, pendrive–val könnyedén vihetsz át fájlokat a telefonodról az iskolai vagy az otthoni számítógépre, és viszont – mivel a termék a hagyományos, számítógépbe való USB csatlakozás mellett USB–C és (az USB-csatlakozót lehajtva) micro USB típusú véggel is bír. Ha nem vagy biztos, milyen csatlakozója is van a Te mobileszközödnek, lejjebb görgetve, a 'Leírás' alatt tudunk segítséggel szolgálni – nálunk, a Tanárboltban az összes csatlakozójú (androidos, ezen belül micro-usb vagy type-C, illetve iPhone) telefonhoz találsz többvégű pendrive–ot.

Válassz színt, tárolókapacitást és csatlakozótípustquestion_mark :
Kosárba ►db

Ismertető:

Jelen változat bármely androidos telefonhoz jó; az egyik vége egy fix C-típusú csatlakozó, míg a másik vége egy hagyományos, nagy, számítógépbe való USB-csatlakozó, amelyet lehajtva, lebillentve egy micro-USB csatlakozót kapunk (még a nagy USB-csatlakozónak is csak a közepében történik az adatforgalom, ezért lehet azt annak magja megőrzésével micro-USB-vé alakítani). Mindazonáltal ezt a változatot inkább a C-típusú USB-s okostelefonnal rendelkező vásárlóinknak, kollégáknak ajánljuk, mivel így a C-típusú telefon és a számítógép nagy USB-csatlakozója közti adatforgalom esetén nem kell lehajtani a nagy USB fejét (mint ahogyan azt tenni kellene a micro-USB csatlakozóvá alakítás esetén). A pendrive termékképei közé több olyan fotót is feltöltöttünk, amelyeken keresztül megpróbáljuk érzékeltetni a csatlakozók közti különbséget, böngészd őket bátran!

Az óra tervezésének manapság a digitális, IKT-eszközök használata is velejárója, amelybe a számítógépek kezelése mellett immár az okostelefonok, azok tanításba való integrációja is beletartozik. Ha a tanítás; a pedagógusi hivatás mindennapjai során gyakran találsz olyan képeket / videókat, vagy akár PDF–, Word–jellegű dokumentumokat a telefonodon böngészve, amelyeket a telefonodra mentenél le ugyan, de utána a tanórán, számítógépen, projektoron is megjelenítenél, ám eddig körülményes volt azok mozgatása, akkor nagy hasznát fogod venni ennek a pendrive–nak.

A telefonról vagy a telefonra történő fájlátvitelhez (tehát az természetesen mindkét irányban; így a PC és mobileszköz; illetve a mobileszköz és PC közt is működik az adatátvitel) csatlakoztasd a pendrive kisebbik csatlakozóját a telefon (vagy épp tablet) töltőnyílásába, és az Android rendszer máris felismeri a külső adathordozót (ezt a felső állapotsávban felbukkanó USB-ikon is jelzi – emellett persze az Android fájlmenedzselő alkalmazásában is feltűnik a pendrive mint szerkeszthető tartalmú meghajtó), és szabad hozzáférést biztosít számodra a fájlok mozgatásához. Mindezzel időt takaríthatsz meg, és akár még egy kávéra is jut időd az iskola tanárijában, a következő órád előtt...

Prezentációk, bemutatók előtt is életmentő lehet ez a pendrive, hisz sokszor megesik, hogy valamiért nem elérhető vagy nem találjuk a két eszköz; a telefon vagy a számítógép egyikén a szükséges fájlt (képet, videót, ppt-t) – ekkor igazán jól jön, ha gyorsan át tudjuk hidalni a problémát a gyors adatmozgatással. Ezenfelül azzal is gyakran szembesülhetünk az iskolában, hogy a diákok, digitális benszülött lévén a kiselőadást, projektmunkát stb. csak a telefonjukon hozták magukkal az iskolába, és mindezt persze csak becsöngetés előtt szívesek közölni... szerencsére ilyenkor is megmenthetjük a helyzetet ezzel az pendrive–val.

Háromvégű pendrive-unk USB 3.0-s adatátviteli sebességgel rendelkezik - a szabvány a gyakorlatban minimum 25-30 MB/sec-os adatátvitelre képes (persze a sebsség több mindentől függ, de ezen a pendrive-on igazán nem fog múlni a gyorsaság). A mellékelt karabíneres lánccal emellett a pendrive-ot kulcskarikára is lehet csíptetni, így az elhagyósak sem vesztik azt el olyan könnyen (ugyanakkor a láncot nem muszáj feltenni, az bármikor leakasztható).

Termékbemutató videónkon pedig részleteiben is megnézheted, hogyan csatlakoztathatsz egy telefonba is dugható pendrive–ot a mobileszközödhöz:

A Tanárbolt Webáruház név alatt futó YouTube-csatornánkon megtalálod további oktatási témájú, feladatötletekkel teli kisfilmjeinket - iratkozz fel rá, hogy könnyebben megtalálhassátok egymást a fentihez hasonló videóinkkal. A csatornán az értesíteket (a kis harangikon jelképezi) is bejelölve azonnal tudatjuk veled, amint elkészítettük és feltöltöttük legújabb termékbemutató; ötletadó videó(i)nkat!

Az USB-csatlakozók típusairól a Wikipédia USB-szócikkében is olvashatsz, de kissé lejjebb is igyekszünk tovább árnyalni a képet – a 'Csatlakozók típusai' felirat melletti kérdőjelre bökve segítünk eligazodni azok világában.

Paraméterek

A csatlakozó(k) típusa(i)question_mark micro USB (apa) ⇌ USB 3.0 (apa), ill. USB-C (apa)

Kapcsolódó termékeink

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!