Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Folyékony kréta - letörölhető, táblára, üvegre, fára, fóliára, műanyagra is ír - világoskék

Ár:
990 Ft
Készletinfó ► ► ► 11 db raktáron

Ha unod, hogy a nap végére sziú harcosnak nézel ki a rádkenődött krétaportól, akkor folyékony krétánkat imádni fogod! Kényelmes, elegáns megoldás, ráadásul a hagyományos krétánál szebben, dekoratívabban tudsz vele írni. A krétaanyagot folyékony formában tartalmazza, azaz egyfajta oldott mészkő / gipsz, így kiszáradása után (kb. 60 mp múlva) könnyen letörölhető. További infókért görgess lejjebb!

► Itt tudsz színt választani:
Kosárba ►db

Bővebb termékleírás:

A folyékony kréta különösképp alkalmas „fényes", lakozott felületekre történő íráshoz - a hagyományos tábla mellett tehát a fehér táblákra*, fára, műanyagra, üvegre, akár fémre is lehet vele írni. A hegye metszett, így szélesen-vastagon és keskenyen-vékonyan egyaránt írhatsz vele (vendéglőkben, kocsmákban is gyakran folyékony krétával viszik fel a napi kínálatot a palatáblákra, mivel sokkal szebb vonalvezetést tesz lehetővé). *: fehér tábláknál nedves ronggyal / szivaccsal ajánlott letörölni, ami (mármint a gyülemlő, elmosódott krétafoltok) viszont hosszú távon konfliktust okozhat a táblafilccel - azonban a fehér tábla anyagát, felületét a folyékony kréta nem károsítja, így egyszer-kétszer azért kipróbálhatod rajta; nagy bajt nem okozhat.

Első használatbavételkor nyomjuk a száraz tollhegyet a testbe, hogy a benne lévő szelep átengedhesse a tartályból az oldott anyagot, átnedvesítve a hegyet (mindeközben segíthetünk azzal, ha heggyel lefelé tartjuk és rázogatjuk).

Alábbi videónkban a folyékony krétát tantermi környezetben, működés közben nézheted meg:

Kapcsolódó termékeink

Vásárlói vélemények ►

Még nem érkezett vélemény... – Rendeltél már tőlünk ilyet...? Írd meg te az elsőt!
Rendeltél már tőlünk...? Írd meg véleményed!